Fredag, helg…

I dag har det vært grått og trist ute, og tåken har i perioden ligget tett. Men det har vært nokså lokalt. Temperaturen har steget litt i forhold til resten av uken, og max temperaturen i dag har vært 7.8 grader.

Det har vært nokså kaldt de siste dagene, og bilen har vært dekket av is hele uken. Men heldigvis ikke noe snø enda, og ikke skikkelig kaldt heller.

Jeg har jobbet hele uken, og dagene flyr avgårde. I går var jeg på turnuskurs i Tønsberg, et kurs for tillitsvalgte og ledelsen. Vi ble vel ikke så mye klokere, men en del var greit å friske opp. Og så blir det vel noen nye diskusjoner på noen områder der vi ikke er helt enige.

I dag hadde jeg dagvakt, men var ikke helt i form, så dro hjem ved tolv tiden. Satser på at det er et 24timers virus, som går raskt ut av kroppen.

Ellers av nyheter måtte jeg investere i en ny server denne uken. Eller, det var et par uker siden jeg bestilte den, men denne uken kom den. Min trofaste SERVER2 gikk i stykker i starten av måneden. Den er den som kjører de virtuelle serverene som til en hver tid jeg kjører. (Filserver, webserver, rdc server). Bestilte en ny ASUS Vintage V7-P8H67E, H67, Socket-1155 barebone, som jeg satt inn en Intel® Core? i5-2500 Processor og 16 GB med DDR3 RAM.

Glemte meg ang DVD brenneren, og fikk ikke med meg at den nye pcen ikke hadde IDE, så har bestilt en ny DVD brenner også. Må ha SATA på den også.

Hadde egentlig planer om å bytte de interne diskene også, men med de prisene som vi har nå på harddisker, ble det gjenbruk. Og de er vel den største flaskehalsen på pcen for øyeblikket. Den nye pcen vil kjøre de tre virtuelle serverene jeg har, samt brukes til testing. SERVER1 fungerer fortsatt helt uten problemer.