Torsdag, Solplassen…

I dag har det vært grått og skyet, med litt sol, ellers har det regnet i perioder. Max temperaturen har vært 16.3 grader, så det blir helt klart kaldere. Jeg har vært å sjekket vedlagret mitt og funnet ut at jeg nesten har 50 sekker med ved, så kjøper ingen ny ved i år, så bruker jeg det jeg har i år, og kjøper nytt neste år.

Sliter fortsatt skikkelig med toa, og det er skikkelig irriterende at det skal vare så lenge. Den forebyggende medisinen jeg fikk lov til å prøve igjen, måtte jeg stoppe med da utslettene ble mye verre de to siste dagene. Så overlegen på sykehuset hadde nok rett da han anbefalte at jeg ikke skulle bruke dem noe mer. Men jeg fikk jo lov til av fastlegen å prøve dem ut. Så for øyeblikket er det kun smertestillende som lindrer, men det stopper jo ikke anfallet. Som nå har vart siden tirsdag, og før det hadde jeg jo bare en dags opphold fra et flere dagers anfall før det.

Men i dag dro jeg ut til Solplassen uansett hvor vondt det gjorde. Jeg blir nokså lei av å kun sitte her hjemme og knapt kunne bevege meg, så tok et par smertestillende å kjørte ut. Var først oppom Johnny og fikk hjulpet han med noe småtteri på dataen. Så gikk jeg over til Rikke som var alene hjemme med Ariana. De andre barna var på skole og barnehage, og Adnan var i byen en tur. Ariana sov da jeg kom, men våknet nokså fort etter at jeg kom, hun hørte nok stemmen min. Og da ville hun jo selvsagt ha litt oppmerksomhet.

Vi satt vel og pratet og slikt et par timer før Rikke dro og hentet Arvena og Andi i barnehagen, og så tok Adnan med seg Arijon fra skolen på vei hjem fra Larvik. Adnan og Rikke laget så middag, taco, mens jeg lekte litt med barna. Etter det slappet vi litt av før de måtte reise i et bursdagsselskap, og da var vel klokken halv syv eller noe.

Etter det har jeg slappet av her hjemme. Om formen tillater det, så skal jeg tilbake på Solplassen til lørdagen. Det er et bryllup i restauranten, og det kan være at Rikke må hjelpe til litt. Så da kan jeg passe litt på barna. Og så skal jeg få sett om jeg får fikset pcen dems, for den begynner å bli klar for en formatering nå.

Her er noen bilder fra i dag, resten finner du som vanlig på mitt-fotoalbum.com:

Ei blid lita jente som nå veier nesten 10 KG. Så hun vokser fort.

Her har Arvena kommet hjem fra barnehagen, og skal slappe av litt med pute og flaske med melka til Ariana

Her koser søsterene seg pÃ¥ teppet…

Alle barna har fått Nintendo DS i løpet av sommeren, og her sitter de alle og spiller litt

Ariana samme med pappa, og blid som ei sol som alltid.

Andi viser hvor store muskler han har…

Og ei lita frøken har vært Ã¥ drukket av kaffe koppen til pappa…