Torsdag, Solplassen…

I dag har det  vært nokså overskyet her i Larvik, men ute i Stavern var det nokså pent vær med sol og blå himmel til tider.

Jeg reiste ut til Solplassen ved ett tiden, og først på dagen var det Rikke, Arvena og Ariana som var hjemme. Arvena var skikkelig kosejente i dag og skulle bare bli kilet på ryggen og være på fanget. Litt senere på kvelden fant Rikke ut at hun hadde feber, så det var kanskje grunnen til at hun var så veldig kosete av seg. Ariana var våken i perioder og krever jo sin del av oppmerksomheten.

Ved fire tiden reiste jeg i barnehagen og hentet gutta. Rikke holdt på med maten, og Adnan skulle skifte dekk på bilen, så da kunne jeg jo hjelpe til med det. De går jo i en barnehage bare et par hundre meter unna, så det var jo ikke noe jobb. Og gutta syntes det var gøy at jeg kom å hentet dem da. De skulle selvsagt vise frem plassene, hyller og etc som de hadde.

Tilbake på Solplassen var det så middag, og Rikke hadde laget skikkelig hjemmelaget Biff Stroganoff, som bare er utrolig god. Etter middagen og en kaffe begynte jeg å skrive inn det jeg skulle for Adnan og så fikk jeg laget ferdig noen menyer etc som han skulle bruke til noe reklame for Restauranten. Etter det ble det en fotballkamp og så har vi bare pratet om alt mulig.

Rikke laget hjemmelaget eplekake også, så det ble en skikkelig god dessert til fotballkampen. Og Real Madrid vant kampen de spilte i dag, i motsetning til lørdagens kamp.

Dro hjem ved elleve tiden, og er ikke sÃ¥ lenge til at jeg skal legge meg nÃ¥. Her er noen bilder fra i dag, resten finner du her…

Skikkelig blid jente i dag (som vanlig)

hva pokker er det store rare greiene som lyser, og lager lyder…her mÃ¥ jeg slutte Ã¥ smile i alle fall….

Greit med puter som beskyttelse mot vannpistolen…

Der var puta kastet, og Arijon er forsvarsløs mot mammas vannpistol.

Morsomt er det med vannkrig inne i alle fall…

Arvena har gjort ett av sine 10-12 klesskift for dagen, denne gangen gått over til pysj.

Gutta omgrupperer og kommer tilbake i fullt angrep.

To skeptiske personer… 🙂

Adnan slokker fyrstikk i munnen, og gutta er mektig imponert.