I dag har det vært fint vær, solen har skint og det har vært rundt 9 minus grader ute. Det kom litt tåke inn fra havet ved halv ett tiden, men ellers var det fint.

Jeg startet dagen med å reise ut å ta noen bilder. Siden det var så fint vær, tenkte jeg at det passet seg med noen bilder i dag. Kjørte mot Mørk oppe på noen skogsveier og fikk tatt noen fine bilder. Ellers har jeg bare slappet av i dag, sett på TV, både noen opptak og film/serie. Ilir kom innom med sikkert tre-fire KG fersk ribbe i dag, de hadde skjært ribbe på jobben i dag og han hadde fått med seg litt. Så den har jeg lagt i kjøleskapet, så får mamma fikse den…men den så veldig fin ut. Kjekt å kjenne en kjøttskjærer!

Reiser på jobb frem til lille juleaften, var visst sykdom og de trengte en ekstra mann. Så reiser opp nå ved syv tiden!

Har sett to epiosder av Sopranos sesong 2, og så har jeg sett filmen American Gangster i dag. Det var en utrolig bra film som handler om Frank Lucas, personen som på 70 tallet ble så stor importør av heroin at han ble større enn mafian. På grunn av dette holdt han seg unna politiets søkelys i lang tid, siden ingen trodde at en svart mann kunne være så stor i «bransjen». Han utnyttet også Vietnam krigen slik at han fikk kjøpt og smuglet herion rett fra produsenten, og brukte ingen mellommenn. Men som de fleste forbrytere, går det dårligere og dårligere etter hvert som de blir store, og du kan jo selv gjette hvordan det går. Filmen er basert på en sann historie.

Her er noen bilder fra dagen i dag, de tre første fra Tagtvedt, resten fra området rundt Ringdal….

Kommentarer er stengt.