Torsdag, pc fix…

I dag har det vært strålende vær, og max temperaturen har vært på 21.4 grader. Så sommeren har kommet tidlig.

Jeg startet dagen med å gjøre ferdig en pc jeg var og hentet her om dagen, som hadde fått virus. Jeg formaterte pcen, la inn XP og alle programmene og driverne på nytt, og lastet ned alt av oppdateringer osv. Sjekket så alt før jeg leverte fra meg pcen.

Var hjemme her igjen ved fem tiden, og etter middagen har jeg spilt litt nett poker, og holdt på med litt vedlikehold på serveren min. Hovedserveren min fryser jo fortsatt en gang i blant, også etter at den fikk ny strømforsyning. Så jeg skjønner lite om hva som er feil, for nå har jeg byttet alt av hardware på serveren, med unntak av harddiskene, men får ikke noe feilmelding på dem når jeg skanner dem.

Har nå flyttet de fleste av de virtuelle serverne mine over på server2, så får jeg se hva jeg gjør med server1. (oppdatering: Kjøpte en ny 160 GB OS disk, så får jeg se om det hjelper. Henter den nok i morgen på Netshop)