Torsdag, på jobb!

Ute er det delvis skyet, men solen har ikke stått opp enda, så jeg er ikke sikker på hvordan vært blir. Det er ikke så kaldt som det har vært til tider så tidlig på morgenen. Klokken er nå 06.03 og jeg er våken fordi vi må vekke alle skoleungdommene hver dag. De vekkes kvart på seks, og jeg står derfor opp rudt kvart over fem, slik at jeg rekker å dusje først.

Jeg er fortsatt på jobb, og det blir jeg frem til søndags kveld. Da reiser jeg hjem, og har fri frem til tirsdag den 18 september. Så er det en full periode med jobbing, og den varer frem til 3. oktober. Etter det vet jeg ikke hvordan det blir, men tror at det nok blir både en og kanskje to perioder til før jul.

Skal få svar ang jobb på Skjerfheim i løpet av denne uken eller neste, så det er jo spennende. Om jeg ikke får noe denne gangen, skjer det såpass mye her at jeg tror jeg vil vente litt til. Men er jo avhengig av å få meg en fast jobb etter hvert.

De siste dagene har jeg stort sett vært her på huset, og dagene flyr fort. Det er nok å gjøre her, og akkurat nå er det to ungdommer på tur ute av huset, så det er ikke så mange voksne igjen her på tunet. Men det er heller ikke noe problem, siden ungdommen som er igjen oppfører seg veldig bra.

Uansett skal det bli deilig med litt sammenhengende fri fra uken, og jeg skal slappe skikkelig av denne gangen.