Torsdag, ny skrive dag!

I dag har det vært skiftende vær. Det blåser og det har regnet litt. Ellers har det skiftet mellom overskyet og sol. Temperaturen til morgenen i dag var rundt 7 grader.

Kl 15.08:

Akkurat nå sitter jeg i styre leiligheten der vi jobber så og si hver dag. Nå venter vi på litt mat, for vi skal jobbe til seks i dag. Da tar vi alltid en pause på en time ved tre tiden for å spise litt varm mat. I dag blir det McDonnalds.

Kl 22.44:

Ja dagen gikk til skriving, og etter jeg kom hjem ble det litt TV. Torsdag er serie dag for meg, for da får jeg de nyeste episodene av 24, Lost og Jericho fra USA. Så da blir det 3 * 45 minutter TV etter hverandre. Jericho er en av de bedre seriene som startet i USA i høst, og den kommer vel snart til Norge. Men der borte er første sesong snart ferdig.

Ellers er LOST bare helt konge, og jeg synes det blir bedre og bedre for hver episode. Norge ligger ikke så langt bak USA, men fra USA får jeg episodene i HDTV og på min plasma skjerm utgjør det en KJEMPE forskjell fra de kjipe sendingene på TVNorge. Det skal bli bra når vi får skikkelig HDTV her i Norge, tilgjengelig for alle (uten at det koster skjorta).

Nå er det senga, tidlig opp i morgen. Da skal vi på skolen og få veiledning. Det kan jo bli spennende.