Torsdag, jobbintervjuer, film, CIV 5…

I dag har det vært skiftende vær ute. Det har regnet, og solen har skint, men stort sett har det vært overskyet. Temperaturen har gått opp en del og nå ved tolv tiden er temperaturen fortsatt 7 grader ute.

Jeg har vært en tur på jobben i dag som tillitsvalgt. Vi hadde en runde med 1. gangs intervjuer i dag, og det er det alltid greit å få vært med på. Ble sittende der borte til halv tre tiden. Etter det dro jeg hjem og handlet litt, og så har sett et par filmer og spilt litt CIV 5. Filmene jeg så var Heat og The Bourne Supremacy. I går så jeg Nokas filmen, og den var sånn passe. Tror nok det er en nokså ekte skildring, men filmen var liksom ikke kjempe spennende. Litt her og der, men max terningkast 4 fra min side.

I morgen får jeg se om jeg tar en tur ut på Solplassen. Kan være at Rikke hadde litt problemer med pcen, så jeg skal ta en kikk. Men vet ikke før i morgen om det passer. Forkjølelsen begynner å gi seg, har ikke feber lengre, men sår i halsen er jeg. Særlig på morgen og kveld.

Ellers har jeg ingen planer for helgen. Til uken er det 2. gangsintervjuer som jeg skal være med på, og utover det et møte mot slutten av uken.