Torsdag, jobb, pluss grader pÃ¥ kvelden…

I dag har det vært delvis sol, delvis skyet, men det har vært pluss gradere hele dagen. På det meste har det vært 8.5 grader, og akkurat nå klokken 19.24 er det faktisk nesten 5 pluss grader, noe som er første gang på lenge etter at det har blitt mørkt. Så våren er virkelig på vei får jeg håpe.

Jeg har vært på jobb i dag og begynte litt rolig med start klokken 09.00. Tiden frem til tolv gikk delvis med til å prate litt med kontorsjefen ang noen fagforeningsting, og så forbredte jeg meg på et samarbeidsmøte jeg skulle på. Etter det var det samarbeidsmøte, og så var dagen over.

I morgen skal jeg kun på et møte ved tolv tiden, og så er det helg. Skal prøve å få lest litt pensum denne helgen, og så reiser jeg jo inn til Sørmarka på søndagen, og kan lese litt da før forelesning på mandagen.

Ellers har jeg ikke gjort så mye. Holder på å  teste Office 2010 RTM versjonen om dagen, og legger ut en del bilder etc på http://samfunn.myhken.com. Ikke vær dag jeg har fått tak i en RTM versjon så tidlig, siden den ikke er tilgjengelig for massene enda. Den har ikke kommet i norsk utgave da, så må leve med den engelske.

Tror det blir tidlig sengen på meg i dag, er trøtt så det holder.