I dag har det vært fint vær, solen har skint, men det har blåst litt kjøligt.

Jeg slapper av om dagen, og dagene flyr fort. Torsdag allerede…..men deilig å sove lenge 🙂

I dag var jeg en tur på Skjerfheim til jobbintervju, og så fikset jeg skole pc’en jeg startet på før helgen, men som jeg måtte bestille noen deler til. Intervjuet, var et kort intern intervju, så jeg fikk ikke den ene eller andre følelsen. Men skulle få svar ang innstilling i slutten av neste uke, eller uken etter det. Så da er det bare å vente.

I går var jeg en tur hos BGV der vi spilte ett nytt brett spill vi hadde kjøpt. Spillet var nokså omfattende, så det tok tid. Og jeg vant ikke første runde. Men kommer sterkere tilbake neste gang.

I morgen skal jeg en tur til Adnan, kanskje det blir noe poker eller noe slikt. På lørdagen skal jeg hjelpe Sokol med noe data trøbbel og på søndagen skal jeg på Sandefjord – Vålrenga sammen med en ungdom. Tror det blir en bra kamp, og VIF MÅ vinne den kampen, skal de sikre seg mot nedrykk.

På mandagen reiser jeg opp på Skjerfheim igjen, utpå kvelden en gang, og så blir jeg borte til 3. oktober.

Kommentarer er stengt.