Torsdag, jobb…

I dag har det vært fint vær, med sol og en max temperatur på 15.8.

Det går absolutt mot kaldere tider nå, og akkurat nå klokken 22.12 er det bare 8 grader ute. På tide å få kjøpt litt mer ved så jeg er rustet for vinteren. Har vel en 25 sekker igjen fra i fjor, men kjøper nok 25 sekker til så er jeg sikret om det blir en kald vinter.

Jeg har vært på jobb de siste dagene. I går hadde vi et seminar med RVTS som var helt utrolig bra. Vi lærte masse og heldigvis kommer de tilbake nok en dag. Seminaret handlet om overgrep, traumer og hvordan dette påvirker de ungdommene som er utsatt for det og som havner hos oss.

I dag har jeg hatt kveldsvakt og det har vært nok å gjøre egentlig, men ikke for mye. Har jo student med meg hver dag på jobb nå, så tenker mest mulig på hvordan studenten kan få best utbytte av dagen. Og håper jeg gjør en grei jobb.

I morgen har jeg administrasjonsvakt fra 09.00 til 15.00, så er det fri helg før en full uke med jobbing neste uke. Det skjer ikke så mye annet spennende, så er ikke så mye mer å skrive.