Torsdag, høst, forhandlingsutvalg…

I dag har det vært nok en fin høst dag, solen har skint fra blå himmel og det har vært en grei temperatur. Men det blir kaldere og kaldere. Akkurat nå er det kun 1.9 grader ute, og det har vært is på bilen hver dag denne uken.

I morgen har jeg time for å skifte til vinterdekk. Liker jo å være litt tidlig ute og ikke våkne opp til snø, og kun ha sommerdekkene på. For jeg har jo dekkene på dekkhotell, så det er jo ikke mulig å få skiftet her hjemme uansett.

Denne uken har flydd avgårde. Mandag var jeg jeg Skien hele dagen, da var vi i forhandlingsutvalget samlet, og vi jobbet med lister og føre inn krav osv. Det er utrolig mye jobb rundt dette, alt må jo være riktig, og FO ønsker jo så mye som mye av potten som mulig.

Tirsdag var jeg på jobb, og da gikk hele dagen med til en tur til Oslo.

I går var jeg på rep.skap i FO Vestfold hele dagen ute på Husøy. Der sto politisk uttalelse ang Stats budsjettet, revidering av budsjett, Landsstyre saker m.m på agendaen. Det var mye diskusjoner som vanlig, men vi kom oss i havn denne gangen også. Men ikke uventet ble det litt stress på slutten.

I dag har jeg vært i Tønsberg hele dagen inne hos regionstillitsvalgt. Vi har holdt på med lønnsforhandlingene i hele dag. Det er jo jeg som er nærmest Tønsberg av de som sitter i utvalget, så da ble det naturlig at det var jeg som hjalp til i dag. Vi hadde en siste gjennomgang av listene, før vi begynte å faktisk legge inn alle kravene i den endelige listen som arbeidsgiver skal få. Og det er en møysommelig jobb, med mye informasjon som må være helt riktig. Og så må vi passe på å følge føringene fra både FO og sentralt. Alle krav må vurderes i forhold til føringene, og så plottes det inn hvor mange lønnstrinn de skal ha, hvilket alternativ de skal ha, hvilke lønnsramme, stillingskode osv osv. Mens vi gjør alt dette, må vi også holde øye med hvor mye dette koster oss.

Potten er jo fastsatt og FO har «krav» pÃ¥ sin del ut i fra antall medlemmer. SÃ¥ man kan ikke ta helt av. 110 krav fikk vi inn pÃ¥ skjemaet i dag, en god dags jobbing frem til fem tiden. Men likevel er det en del krav igjen, og sÃ¥ er det mange FO krever for som kommer inn under de ulike føringene.

Men på mandag må kravene være ferdig, for da skal de inn til arbeidsgiver.

I morgen har jeg faktisk en fri dag. Regnet med å bruke den i Tønsberg, men regionstillitsvalgt jobber alene med kravene i morgen. Planen er å sove lenge i alle fall. Så skal jeg ut til Stavern en tur å fikse noe datating, før jeg skal skifte dekk. Ellers ingen planer i helgen.