Torsdag, hjemme, Windows 7

I dag har det vært grått og trist til nå max temperaturen har vært 16.7 grader.

Jeg er jo fortsatt hjemme om dagen, og i dag har jeg vært hos kiropraktoren igjen, trolig for siste gang på en stund. Begynner å bli bra i ryggen nå, men fortsatt litt som sitter igjen, og jeg merker at jeg blir støl om jeg sitter for lenge.

UK_Prd_Bx_Gbl_Win_7_Pro_v2

Jeg har holdt på med Windows 7 de siste dagene, og etter at jeg fant en måte å skaffe fire Windows 7 Pro lisenser på for kun 120 kroner så gjorde det jobben min lettere. Planen var å vente med å installere Windows 7 på de bærbare pcene mine frem til fullversjonen kom i slutten av oktober. Men nå har jeg fått lastet ned og kjøpt fire lisenser til Pro utgaven for kun 120 kroner. Bakdelen med Pro utgaven er at den kun er på engelsk (når du kjøper den fra MSDNAA) så var tvilende til å installere det på de pcene jeg bruker til daglig, siden jeg liker å ha norsk operativsystem.

Men så fant jeg en måte der man kan bytte språk på Windows 7 Pro utgaven også, og da var saken grei. Så i går kveld installerte jeg Windows 7 på den første av mine to bærbare pcer, og i dag har jeg installert Windows 7 på den andre (som jeg bruker i stuen). Så dette innlegget er det første innlegget mitt skrevet på norsk utgave av Windows 7 Pro.

Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med Windows 7, det er utrolig mye kjappere enn Vista, og det meste av drivere til begge pcene lå allerede inne i Windows da jeg startet opp. På pcen her i stua har jeg valgt Windows 7 64bit, mens jeg har valgt 32bit versjonen på den andre pcen.

Jeg holder nå på å installere programmer etc, og så blir det nok til at jeg legger inn ett spill i løpet av dagen for å teste hvordan det fungerer på Windows 7.

Oppdaterer nok dette innlegget litt senere med flere erfaringer av Windows 7, men nå har jeg offisielt gått over i Windows 7 verdenen.

w7pro4