Torsdag, hjemme igjen, mye jobb fremover…

I dag har det vært strålende sommervær, solen har skint fra blå himmel og max temperaturen har vært 22.8 grader. Men værmeldingen sier at det skal bli regn i helgen, så vi får se.

Jeg har vært på jobb siden i går 10.30, og kom hjem ved fire tiden i dag. Så skal jeg tilbake på jobb 07.30 i morgen og jobber da frem til 15.00. Så er det tilbake på lørdagen klokken 09.00 og jeg jobber da til søndagen 08.00 eller 09.00. Fordelen til helgen er at det er 100% overtid, og vakten utgjør ca 20 timer (med hvilende nattvakt) og helgetillegg, så alt i alt utgjør den ene vakten ca 6400 kroner brutto. Det kan være at jeg skal jobbe en, eller to helge vakter neste helg også, og det blir samme opplegg da. Men den ene vakten får jeg ut i fri, siden jeg er bedt i barnedåp til baby Markus den 31. august. Men jobber gjerne to vakter neste helg om det er nødvendig. Kjekke kroner å få med seg.

Ellers er det ikke så mye å skrive, det går bra på jobb, og det var ikke noe problem og jobbe over ett døgn. Fikk sove litt i natt, men kjenner jeg er trøtt nå, så det blir tidelig kveld på meg. Neste uke blir det bare jobbing alle dager, og da eventuelt helgen også, før jeg har noen fri dager i slutten av måneden.

Nå hopper jeg i seng, klokken er snart 22.00, og jeg håper jeg får sove. Skal opp klokken 06.00!