Torsdag, fri, RISK…

I dag har det regnet hele dagen, og temperaturen har ligget på rundt 18 grader. Fortsatt ikke noe sommervær å skryte av, og det kan vel sies at denne sommeren virkelig har vært dårlig værmessig. I fjor var det i alle fall flere dager der halve dagen var fin.

Jeg har hatt fri i dag siden jeg skal jobbe hele helgen. Har hatt fri siden mandagen faktisk. I går hadde jeg fri siden jeg må jobbe på mandag, som jeg egentlig skulle hatt fri siden jeg har jobbet helgen. Men det var et møte som ikke kunne vente til tirsdagen da jeg skulle på jobb. Slik er det noen ganger.

Har ikke gjort noe spesielt de siste to dagene heller. På tirsdagen var jeg uten bil, siden bilen var på verksted for en liten service. Registerreima måtte byttes (i alle fall snart) og oljeskift var på høy tid. Ellers gjennomførte de en 15 punkts sjekk, og heldigvis for meg var det bare registerreim, olje, og en eller annen ting som jeg ikke fikk med meg, som trengte å fikses. Likevel kom regningen på nesten 9000 kroner da. Men nå vet jeg at det ikke er noe galt med bilen, og at den skal passere EU kontrollen i begynnelsen av neste år uten problemer.

Bjørn Gunnar ringte ved fem tiden og lurte på om jeg ville prøve å ta hevn fra sist gang vi spilte RISK, og der jeg tapte med glans. Og det ville jeg jo. Men etter to runder i dag, måtte jeg bare innse at RISK ikke er mitt spill akkurat nå. Første runde tapte jeg på oppdrag, og neste runde ble jeg knust helt. Så slik kan det gå.

Nå er det sengen, og så er det jobb hele helgen.