Torsdag, fri, film…

I dag har det vært noskå fint vær, solen har skint og max temperaturen har vært 15.4 grader.

Jeg har hatt helt fri i dag, og har slappet skikkelig av. Dette er en av få fridager der jeg virkelig har fri, og det har jeg benyttet meg av. Utenom en tur ut for å handle noen små ting, har jeg ikke gjort stort i dag. Har sett på noen TV opptak og et par filmer på Canal+.

I morgen skal jeg ha poker her i leiligheten, og det kommer vel en 6-8 personer regner jeg med. Så på lørdag skal jeg ha Bjørn Gunnar, Stine, Kaja og Markus på middag, og på søndag kommer Anette, Knut Magne og Noah på middag. Så det blir mye besøk i helgen, men det er jo koseligt.

Børsen har steget med 3% i dag, og det var første gang denne uken børsen har steget. Finanskrisen i verden er fortsatt ikke over, og i USA har børsen gått ned ca 1.25% til nå i dag. Så det blir spennende å se om Oslo Børs stiger eller synker i morgen.

Ellers har det blitt funnet et lik her i Larvik i dag, nede på Elveveien rett nedenfor Tagtvedt. Det skal visst være en kvinne i 40 årene, som lå i veigrøften delvis avkledd. Kripos bistår politiet i saken, så det er vel mistanke om et mulig drap. Og det er jo ikke hver dag noe som det skjer i Larvik. Dette er jo en vei jeg kjører ofte, og den er jo nokså trafikkert, spesielt nå etter at ferjeterminalen ble flyttet ned til Revet. Likevel er det ikke så mange som kjører der på natten og kvelden, så det går sikkert fint å lempe noen ut av en bil uten at noen oppdager det. Likevel, tar man jo en risk, siden stedet ikke er direkte øde.