Ute er det grått og overskyet og det har små regnet i perioder i dag også.

Jeg har hatt muntlig eksamen i dag, og helt utrolig så greide jeg å få en A på denne eksamen. Som nevnt før har jeg ikke lest en eneste side pensum i forkant av denne eksamen, og da er det ganske bra å få en A. Men som sensor sa, greide jeg å se helheter og vise holdninger som viste at jeg fortjente karakteren. 🙂 🙂

Kan ikke si noe annet enn at jeg ble ganske overrasket, og veldig fornøyd. For jeg har jo gamblet litt med å ikke forbrede meg i det hele tatt. Men nå fikk jeg avkastning på min metode…..

De andre i gruppen fikk samme karakter som på hovedoppgaven, og var strålende fornøyde de også. Og nå er vi endelig ferdig. Nå kan jeg si at jeg er barnevernspedagog… 🙂 Og jeg går ut med et snitt på B, og kan ikke si at jeg er ufornøyd med det.

Kommentarer er stengt.