Torsdag, dekkskift, Donnie Brasco

Været i dag er det samme som i går, litt kjøligere, lett overskyet og sol. Akkurat nå er det ikke mer enn 10.5 grader ute. Det er jo meldt dårligere vær fra i dag av, og regn til helgen.

Jeg startet dagen i dag med en tur til Gjermundsen, der jeg skiftet dekk. Hadde fortsatt piggdekkene på, men nå er det en stund siden det var frost på natta, og det var på tide å få byttet dem. Etter det har jeg holdt på med pc ting, og sett på noen TV opptak.

Filmen Donnie Brasco:

Jeg så denne filmen på SUS for noen uker siden, og hadde lyst til å få den inn i samlingen min. Men det viste seg å være ganske så umulig å få tak i filmen. Ikke hadde de den på videobutikken, de nettbutikkene som sa de hadde den, hadde den ikke likevel, og leverandøren var tom. Jeg kunne få tak i filmen uten norsk tekst, flere nettbutikker, samt ebay hadde den både med sone 1 og sone 2, bare uten norsk tekst. Jeg var ute etter filmen med norsk tekst. Løsningen ble diskusjon.no, og etter ett innlegg der, sendte en av de andre brukerne (JacEr) filmen til meg i posten, da han hadde to. Så da fikk jeg endelig filmen med norsk tekst.