Torsdag, dagvakt, Solplassen…

I dag har det vært grått og overskyet hele dagen, og max temperaturen har vært 15.5 grader.

Jeg jobbet dagvakt i dag, og fikk gjort en masse kontor arbeid, laget nye 14 dagers planer for min ungdom, skrev møte referat fra i går, fikk sjekket ut når folk hadde ferie fremover, slik at jeg fikk laget vaktark for de neste ukene (slik at ledige vakter blir dekt opp) etc etc. Så stort sett veldig fornøyd med dagen i dag, fikk gjort en masse.

Da jeg kom hjem så jeg at gaven jeg hadde bestilt til Andi endelig var kommet, så jeg dro på posten for å hente den. Gaven var en fotobok med bilder helt fra han var nyfødt (var på sykehuset samme dag) og helt frem til nå for et par uker siden. Boken ble utrolig fin, og Adnan og Rikke, og Johhny og Grete syntes også boken var kjempe fin. Men Andi er jo litt for liten til å se nytten av en slik gave da, men han får jo stadig noen leker av meg, så er ikke så synd på ham.

Ble sittende å prate med Rikke og leke litt med barna frem til ni tiden. Arvena skulle selvsagt ha sin del av oppmerksomheten, men det jo bare kjempe koselig. Ble sittende nede å prate med Adnan en time før jeg dro hjem og nå er jeg snart klar for sengen.

Begynner klokken ti i morgen, siden jeg skal jobbe helt frem til 09.00 på lørdagen. Nok en helg med overtid, og på tre uker er jeg nå oppe i ca 80 timer med overtid.

Skriver neppe i morgen.