Torsdag…

I dag har det vært kjempe fint vær ute, solen har skint fra blå himmel og temperaturen har ligget på rundt minus 5. Men så fort solen gikk ned sank temperaturen til minus 11 grader, og det virker som om det fortsatt synker.

Det har vært skikkelig kaldt de siste dagene, med temperaturer på rundt minus 10 grader, også på dagen. I tillegg blåste det veldig både mandag og tirsdag, og noe i går.

Det har også kommet litt snø, men det er ikke mye. Nå skal det visst komme en del snø i løpet av helgen, men vi får se, det forandrer seg jo fort. Jeg vil heller ha det kaldt enn masse snø.

På mandag var jeg på styremøte først på dagen før vi hadde julebord på kvelden. Det var med FO Vestfold. Det var mitt første julebord i år, og vi hadde det på Borge Hotell på Husøy. Ikke verdens mest moderne hotell, men maten er hjemmelaget og det var skikkelig god julemat vi fikk. Og i store mengder, så ingen gikk sultne derfra.

På tirsdagen var det rep.skap, men jeg var ikke helt i form, så kjente det ble en lang dag. Men hadde ikke kjørt inn selv, så kunne ikke dra derfra heller. Men det gikk greit da.

Ellers har jeg bare slappet av her hjemme i går og i dag. Skal ikke på jobb før tidligst 19 desember, så har noen dager å slappe av på.

I dag tok jeg med meg kameraet da jeg gikk meg en tur langs stranden, og her er noen av bildene..resten finner du på mitt-fotoalbum.com