Tirsdag, syk, flytte planlegging…

I dag har det vært skyet stort sett hele dagen, med noen få sol glimt. Max temperaturen så langt har vært 19.7 grader.

Jeg måtte reise hjem fra jobb i går etter som jeg hadde fått omgangssyken, eller noe lignende. For jeg var både kvalm og ikke helt i form i magen, for å si det pent. Og da er det ikke noe gøy å være på jobb. Skulle ha jobbet morgen vakt i dag, men siden jeg var dårlig helt frem til kvelden, var det best å skaffe en vikar for i dag også, siden det er litt vanskelig å få tak i folk klokken 07.00 på morgenen. Er ikke helt i form enda, og merket det spessielt da jeg dro ut for å handle litt mat, og eplejuice, og merket at jeg fortsatt er kvalm når jeg beveger meg mye.

Har derfor holdt meg hjemme og ligget i sengen, eller vært i stuen og slappet av.

I går, før jeg reiste på jobb fikk jeg ringt Canal Digital og fikk bestilt kabel TV og internett ned til den nye leiligheten. Det var ikke en enkel sak, og ble sittende i hele en og en halv time på telefon før det var i orden. Men da satser jeg på at jeg får internett der før jeg flytter inn. Jeg har bestemt meg for flytte dato nå, og det blir mandag den 22. september. Før den tid flytter jeg ut alt av små ting, esker osv som jeg kan ha i bilen min, før jeg bruker flyttebyrå på de store tingene. Har fått ett svar på eposten jeg sendte på søndagen, og det er et prisoverslag på 1200 kroner timen for to mann og bil. Og siden det er få ting som skal flyttes, tar det max to timer tenker jeg. Og det er ikke så ille pris. Men får se om noen av de tre andre svarer før jeg bestemmer meg.