Tirsdag, stille og rolig dag…

I dag har det vært bedre vær, men det har blåst stort sett hele dagen, og det har vært en del skyer. Max temperaturen har vært 19.3 grader.

Jeg har ikke gjort stort i dag. Sett på noen TV opptak, og en film og timene har flydd. Har også ringt politiet i dag for å høre om hvordan det gikk med attesten min, men den lå fortsatt i bunken, og de kunne ikke love noe om når den var ferdig. Men håper å få den i løpet av uken, slik at jeg kan begynne til mandagen. Har også fått greie på hvilken turnus linje jeg skal inn på, så nå vet jeg hvordan jeg skal jobbe fremover, og har fått oppdatert kalenderen. Ser at jeg har noen lange vakter en gang i blant, men har også en lang fri periode per måned. Så ikke noe å klage over.

Skal være med på personal møte på jobben i morgen fra 08.30 til 14.00, så i dag er det tidlig kveld på meg.

Tatt ca klokken fire i natt...