Tirsdag, Solplassen

I dag har det vært greit vær. Det har vært litt skyer, blåst litt, og ikke akkurat vært kjempe varmt. Max temperaturen har vært 18 grader, men på grunn av vinden har det ikke virket så varmt. det er liksom ikke blitt helt sommer enda. I fjor på denne tiden var det jo tropevarme.

Jeg startet dagen min med den daglige gåturen min. Men jeg har funnet ut at jeg nok satset litt vel hardt når jeg begynte med tre turer per dag, for nå er ankelene kjempe støle og jeg har fått det såret under den ene toa. Men det er jo et godt tegn på en måte. Men valgte derfor å droppe tur nr 2 i dag, og heller hvile anklene og såret til i morgen. Bena skjønner vel lite nå, for så mye har jeg vel ikke gått noen gang før.

Ellers spiser jeg regelmessig og så sunt som mulig. Så håper det gir resultater. Men jeg har funnet et problem med vekten jeg bruker. Den er ikke helt stabil. I går veide jeg meg tre ganger rett etter hverandre, den siste gangen etter å ha vært på toalettet, og jeg veide da faktisk mer enn rett før. Vekten har stått oppe hos mamma de siste årene, og jeg hentet den i går. Men det lover jo ikke helt bra når den viser tre ulike resultater på 20 minutter, der en absolutt skulle vært lavere, men ble da høyere. Og jeg drakk selvsagt ikke noe, eller spiste noe i mellomtiden.

Men jeg får håpe den blir mer stabil etterhvert, slik at jeg kan poste resultatet her hver uke. Om ikke får jeg veie meg hos legen, men da blir det jo ikke hver uke.

Ved halv to tiden reiste jeg ut til Solplassen en tur. Adnan var ute med barna før han skulle på jobb, og skulle komme tilbake ved to tiden. Rikke og lille Ariana var nede i butikken, der Albert og Julie også var en tur. Adnan kom tilbake, men hadde da levert barna opp på Tagtvedt, så det ble bare Ariana jeg fikk sett i dag da, men det er jo ikke bare det. Hun synes jo det er stas med litt oppmerksomhet. Ble sittende å prate litt med både Adnan og Rikke og ble der frem til fem tiden. De har det litt stille der om dagen nå, siden det ikke er så mange folk på plassen enda. Det er jo bakdelen med å drive en sesongbasert forretning. Men holder været seg, vil jo temperaturen stige, og plassen fylles opp.

Blir vel til at jeg tar en tur ut dit i morgen eller noe, for å hilse på alle barna. Og er det skikkelig fint vær, kan det jo kanskje bli en strand tur også. Jeg kommer ikke til å feire St. Hans i morgen, men kommer heller til å feiere Solplassens St. Hans til lørdagen. Da kan jeg jo kose meg litt med god mat i alle fall.

Ikke så mye annet å skrive, her er noen bilder av Ariana:

Blid jente som har besøk av onkel Albert

Og her pÃ¥ fanget til pappa som er pÃ¥ jobb…