Tirsdag, pc fix, nye filmer…

I dag har det blåst en del, og det har vært noen skyer. Men ellers fint vær. Det er noe kaldere enn forrige uke, og max temperaturen i dag har vært på 21.6 grader. Akkurat nå er det 17 grader, og en del vind.

Jeg fikk arbeidskontrakten i dag fra Gokstad, og den så helt grei ut. Lønnen var litt under det jeg fikk på Sandefjord u.s, og det sto ikke noe om hvor mye det var i tillegg (morgen/kvelds/helge tillegg osv). Så helt standard lønn. Fikk ikke med noen turnus heller, så vet lite om hvordan ukene vil se ut. Skal jo jobbe 100%, men tviler på at det er jobbing hver eneste dag. Så det får jeg også ta som det kommer.

Var nede på politistasjonen og i dag gikk det greit, så da er det bare å vente på at jeg får den i posten. Så starter jeg opp på Gokstad rundt den 30 juni tenker jeg.

Etter politistasjonen dro jeg til Besnic og Feride som hadde pc problemer på begge pcene sine. Den stasjonære hadde jeg heldigvis lagt inn en True Image backup på da jeg satt den opp i 2005. Pcen hadde fått et virus som hadde slettet virusprogrammet, og når jeg prøvde å installere/laste ned et virusprogram (eller noe annet) så restartet pcen seg. Men True Image backupen tok bare 10 minutter, og så måtte jeg laste ned alle oppdateringer osv. Så alt i alt tok det vel ca to timer.

Den bærbare pcen ville ikke på det trådløse nettet, men her oppdaget jeg at det måtte være noe feil med selve pcen. Lampen til det trådløse kortet lyste bare gult, og etter håndboken skulle det lyse blått. Og når jeg trykte på knappen, skjedde det ikke noe. Så det er nok en feil med det trådløse kortet. Og siden pcen bare er en måned, går det på garanti..

Spiste middag der også, før jeg reiste hjem ved fem tiden.

Har i dag bestilt noen nye filmer, 10 stykker for å være nøyaktig. Med dette passerer jeg nå 540 filmer totalt. Her er filmene jeg bestilte i dag fra CDon.no: