Tirsdag, middag med jobben..

I dag regnet det som bare det i perioder, akkurat som det var meldt. Og det blåste en del også, og faktisk så gikk skyene så fort at solen tittet frem et par ganger, men bare noen minutter, før det pøsregnet igjen.

Jeg begynte dagen min med et besøk hos legen. Vi diskuterte litt det lang varige urinsyregikt anfallet jeg har hatt nå, som har vart en uke, og jeg skulle nå prøve en høyere dose av en ting, og kutte ut noe annet. Og så ble det smertestillende for å lindre smertene, til vi ser om det andre har noe effekt. Det var litt tidlig å ta nye blodprøver, så jeg slapp det.

Skal tilbake allerede til mandagen, så ser vi om det har gitt seg da, og så tar vi en ny vurdering ang sykemelding etc. Utslettet har jo fortsatt ikke gitt seg, til og med jeg synes det har blitt litt svakere enn det har vært. Så det går kanskje riktig vei nå. Men søvn og urinsyregikten er fortsatt ekstremt plagsomt, så jeg tviler på at det blir jobb de neste ukene på meg.

Ved fire tiden reiste jeg inn til Sandefjord der vi var bedt på middag hjemme hos Elin som jobber på kontoret. De andre på jobben hadde vært på et seminar først på dagen, og så var de bedt på middag etterpå. Totalt var vi 11 stykker, ledelsen og med meg tre av de faste, så noen ekstra vakter. Men vi hadde det utrolig hyggelig, god mat og drikke (for de som kunne det) og noen selskapsleker og annet gjorde det til en veldig hyggelig kveld. Jeg har jo ikke vært sammen med så mange fra jobb de siste månedene, så det var veldig hyggelig å treffe dem igjen, og i en slik setting ble det enda hyggeligere.

Jeg dro ikke før tolv tiden, og da begynte andre Ã¥ ta kvelden ogsÃ¥. For de andre var det jo arbeidsdag i morgen, mens jeg har jo «fri».

Uansett en veldig hyggelig kveld i Sandefjord. Og takk til Elin for god mat, dessert og en kjempe god kake som dukket opp pÃ¥ kvelden. 😀