Tirsdag, kurs, baksmell…

I dag har det vært nokså fint vær her oppe i Trondheim, men iskaldt. Rundt minus 7 grader akkurat nå.

Jeg er fortsatt i Trondheim på kurs, og dagene går nokså fort. I dag har vi hatt en del teori om organisasjons kunnskap, hvordan man skal forberede seg til taler, samtaler og møter. Og så har vi holdt styremøte først internt i gruppen, så i rollespill foran resten av kurset. Det gikk ganske bra, så ikke noe utsette på det.

Vi sparte inn litt tid i dag så sluttet 17.20 og ikke 18.00 som vanlig. Middagen var 19.00 og i dag var det biff på menyen, og det var et skikkelig godt måltid i dag. Etter maten ble noen av oss sittende å prate, frem til vi gikk hver for oss ved ni tiden. Er ikke samme gruppe som forrige uke, så blir ikke like mye festing og slikt (ikke det at jeg var med mer enn en dag, men likevel).

sk222

Ja fikk foreløpig skatteberegning her om dagen, og i år fikk jeg baksmell på 3500 kroner. Og det er ikke noe mer fradrag jeg kan trekke fra, så det er det endelige oppgjøret. På slutten av fjoråret regnet jeg litt på hvor mye jeg regnet med å tjene og hvor mye jeg hadde betalt i skatt, og gikk derfor over til prosent trekk, siden jeg regnet med å gå bra i pluss. Men jeg bommet med 40.000 kroner, og tjente 460.000 og ikke 420.000 som jeg hadde regnet med. Så da fikk jeg toppskatt på 3.500 kroner. Men jeg overlever det beløpet, men likevel litt kjipt siden jeg faktisk trodde jeg skulle få penger igjen.

NÃ¥ er det sengen, tidlig opp i morgen som vanlig….