Tirsdag, jobb…

I dag har det vært skiftende vær, og solen har faktisk tittet frem i perioder. Akkurat nå er det pluss 0.6 grader ute.

Jeg har vært på jobb i dag, og dagen har som vanlig gått utrolig fort. Vi har holdt på med turnus i dag, og kommet frem til et forslag som er lovlig, men som gir nok av utfordringer likevel, og det blir spennende å se hvordan den blir mottatt av de andre. Den blir vel nevnt på møtet i morgen regner jeg med.

Utenom turnus arbeid, har jeg vært med en ungdom på jobbintervju i dag, og det gikk veldig bra, og ungdommen skal begynne å jobbe til uken. Så har fått gjort litt miljøterapeutisk arbeid også i dag.

Her hjemme har jeg sett på en film, og noen TV opptak, og skal vel legge meg om ikke alt for lenge. I morgen er det personalmøte, men jeg skal bare være der frem til lunch, siden jeg har time hos legen 12.40 i morgen. Må få sjekket litt mer om hvorfor jeg har så hyppig vondt i hodet, og gjerne over flere dager, nå enn hva jeg har hatt tidligere.

Etter i morgen har jeg fri helt frem til fredagen neste uke, med unntak av personalmøte på onsdagen om en uke.