Tirsdag, intervju, LSU, hjemme igjen.

I dag startet dagen med sol og fint vær, men så skyet det over på ettermiddagen. Akkurat nå er det 3.3 pluss grader ute faktisk.

I går var jeg på skolen i Oslo og hadde 6 timer med forelesning fra Per Lægreid, en av dem som har skrevet de fleste bøkene vi har på pensum. Hadde snakket særlig mye om temaet jeg skriver om i oppgaven, nemlig fristilling. Så det var nokså interessant. Jeg reiste fra Sørmarka ved halv fem tiden, og kjørte da en kjapp tur innom Svinesund, der jeg handlet litt diverse mat som jeg trengte.

Så gikk tuen hjem, og  jeg var hjemme i Larvik litt før åtte i går. I dag startet dagen med intervju på NAV, det var et gruppe intervju og vi var 14 stykker som fikk 5 minutter hver til å presentere oss. Resultatet av dette intervjuet får jeg vite i morgen allerede. Eller det vil si, om jeg går videre, får jeg beskjed i morgen, om ikke hører jeg ikke noe.

Etter intervjuet på NAV reiste jeg inn til jobben, der jeg sjekket litt mail etc, før jeg gikk i LSU møte med ledelsen. Møtet varte til tre, og jeg kom meg avgårde derfra rundt halv fire. Nå skal jeg ikke tilbake på jobben før på lørdag, så blir noen dager som jeg kan slappe av på. Skal også se om jeg får skrevet litt på oppgaven min.

Ellers er det ikke så mye annet nytt. Blir jo spennende å se om jeg får høre noe i morgen, utover det ser det ut til å bli en stille og rolig uke.