Tirsdag, HR dager…

I dag har det faktisk vært ganske så fint vær, solen har skint og det har vært en max temperatur på 16 grader. Men det har også vært en del skyer på himmelen og det har blåst litt.

Jeg har vært på hotell i Sandefjord siden i går, på BUFETATs HR dager. Det er en samling som holdes vært år, med enhetsledere, sekssjonssjefer og kontorsjefer, samt tillitsvalgte. Og topp ledelsen i BUFETAT region sør. Det var ca 130 stykker i år, og det har vært to dager med flere interessante foredrag både fra interne og eksterne foredragsholdere.

I dag var det også to parallell seminarer, og jeg valgte Intervjuteknikk og Trygghet på arbeidsplassen (som gikk på HMS). Så følte jeg fikk mye utbytte av disse to dagene. Vi avsluttet i dag ved halv tre tiden.

Ellers i dag har jeg ikke gjort stor, ganske trøtt egentlig for jeg sov utrolig dårlig i natt. Senga på hotellet var ikke noe særlig, og jeg sover jo dårlig første natten på nye steder, og jeg så på klokken ca hver time i hele natt. Og det er kjipt. I morgen er det fagdag på jobben fra 08.30 til 14.00, så er det sommeravslutning etter det. Usikkert på om det blir noe som skjer før klokken syv, men fra syv og utover er det middag på LaScala. Torsdagen er jeg også på møte, da på Teie Hovedgård i Tønsberg, og det er rep.skaps møte i FO Vestfold. Etter møtet er det sommeravslutning der også, og vi skal enten grille eller ut å spise. Så er det tre timer på jobb på fredagen før jeg tar ferie.