Tirsdag, fri, Skipperstua…

I dag har det vært overskyet for det meste, og det små regnet litt i perioder ut på dagen. Max temperaturen har vært 7.4 grader.

Jeg har hatt fri i dag, og sto opp ved ti tiden. Dro så ut for å handle inn mat for påsken. Etter det slappet jeg av her hjemme frem til halv to tiden, da jeg dro for å hente bilen min på verkstedet. Nå er den EU godkjent for de neste to årene, og så får jeg håpe at det ikke skjer så mye annet feil med den fremover.

Etter at jeg hadde hentet bilen dro jeg til Netshop for å hente en ny 1.5 TB disk til stuepcen. Det var på tide å ta backup av et par av diskene, og siden det ikke er økonomisk å kjøpe en ny disk kun til backup, kjøpte jeg derfor en 1.5 TB disk, og så tok jeg ut en 750 GB disk, og bruker denne som backup disk, og leveres til Trond en av dagene. Fant ut at jeg likevel hadde behov for å ta backup av ca 350 GB til, så jeg får se hva jeg gjør med det.

Tilbake her hjemme fant jeg endelig Empire: Total War spillet jeg bestilte for flere uker siden. Totalt med toll + mva kom spillet på ca 500 kroner, men det er Special Force utgaven + enda en bonus. Da jeg fikk installert spillet på den bærbare som jeg bruker til vanlig, fikk jeg bare blåskjerm hver gang jeg prøvde å starte spillet, så jeg måtte ta frem den nyeste bærbare pcen jeg har, og der funket spillet. Så nå blir det nok litt spilling i påsken regner jeg med.

Ved fire tiden dro jeg ut til Stavern og til Skipperstua der jeg skulle hjelpe Janne med hjemmesidene. Hun skulle lære hvordan hun oppdaterer sidene sine. Jeg fikk også betalt for jobben med sidene + kjøp av domenet etc, og Janne er som faren sin, og betaler godt. Så det var greie penger for min del.

I morgen blir det mest trolig en tur ut til Bjørn Gunnar med familie.