Tirsdag, fri, regn…

I dag har det vært grått og trist hele dagen og det har regnet i perioder. Max temperaturen har kun vært 10.3 grader, så det blir kaldere og kaldere om dagen.

Jeg har hatt fri i dag, og har hatt livet helt med ro i dag. Sto opp nokså sent, og slappet bare av med TV opptak her hjemme frem til fem tiden. Da dro jeg en tur ut til Anette og lille Noah, og der la jeg inn Office på den bærbare pcen som hun bruker på skolen.

Det tok litt lengre tid enn jeg hadde regnet med, for pcen var ikke så interessert i å få Office installert, og jeg måtte trikse litt før jeg fikk installert den.

Ellers har jeg vært oppe på Tagtvedt for å hente vinterdekkene osv, for garasje plassen min er leid ut fra i morgen av. Regner med at jeg ser kampen mellom Ålborg og ManU i dag, og så er det tidlig kveld, for skal jo tidlig opp i morgen.

Børsen steg i dag med nesten 6% så et går virkelig fort opp og ned om dagen. Men børsen er fortsatt ned nesten 25% de siste tre månedene.