Tirsdag, fri, middags gjester…

Jeg har hatt fri i dag også, men måtte på et møte på jobben, så det gikk noen timer bort til det. Etter møtet handlet jeg litt, før jeg dro hjem og gjorde i stand til middagen. I dag sto det lamefilet på menyen, med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og rødvinssaus. Til dessert hadde jeg sjokoladepudding og gele.

Gjestene i da var Adnan, Rikke, rijon, Andi og lille Arvena som snart fyller et år (23.okt). De kom halv fem, o vi spiste rundt fem tiden. Barna syntes det var spennnde med alle skapdører og alt annet de kunne åpne/lukke eller se på, så de var aktive fra de kom til de dro.

Middagen ble kjempe god, lammefilet var utrolig god, og som vanlig treffer jeg godt med mine fløtegratinerte poteter. Så alt i alt en fin middag. Var også så heldig at Rikke tok det meste av oppvasken, slik at det ikke ble så mye på meg. Og det var jo hyggelig.

Børsen faller videre i dag, med nesten 3%, og det ser ut som at bunnen ikke er nådd enda. Blir spennende å se når trenden snur og ting starter å gå oppover igjen. USA børsen faller også i dag, så Oslo Børs vil nok falle i morgen også, om ikke oljeprisen snur eller det kommer andre gode nyheter. I dag har oljeprisen fortsatt med å falle, og det påvirker jo børsen her i Norge.