Tirsdag, ferie…

I dag har det vært grått og trist og det har snødd litt, men ikke mye. Nå har det i tillegg blitt en god del kaldere, og akkurat nå er det minus 6 grader her på Torstrand.

Jeg har jo ferie om dagen, men litt jobb blir det jo likevel. I går ringte de to ganger fra jobben, og i dag har jeg holdt på med litt fagforeningsting. Men jeg har jo ferie likevel da, kan jo stå opp når jeg vil og gjøre det jeg vil stort sett.

I dag var jeg blant annet på Grinda med to poser med søppel, etter jeg tok en liten opprydding her hjemme og fikk kastet en del gamle esker etc som sto her og der. Kjøper jo litt utstyr en gang i blant, og slikt blir det fort litt søppel av. Etter det var jeg en tur innom Gjermundsen for jeg har funnet ut at et hjullager har røket. Og det stemte, i tillegg var batteriet mitt nesten tomt, og må byttes. Så har fått time på fredag. Totalt blir det nesten 5.000 kroner nå før jul, men bil må jeg jo ha.

Kikket litt på en ny bil i dag, og fikk tilbud og greier, men da jeg puttet tallene inn i budsjettet for 2010, så ble det rødt på tre måneder, og det betyr at jeg ikke har råd. Så på en ny Hundai i30 som med alt ville kommet på 265.000 kroner ca. Men det ser dårlig ut, så får vel droppe det.

I morgen skal jeg faktisk litt på jobb, må i en rettssak i forbindelse med jobben. Så da må jeg tidlig opp, og jeg får vel snart tenke på sengen.