Tirsdag, bloggen i media igjen…

Ute skinner solen og det 14 grader her i Larvik nå halv ett.

Jeg har ikke fått gjort så mye enda i dag, men nå skal jeg komme meg opp og ut for å handle litt. Kjøleskapet er nokså tomt, og det må fylles på med litt mat. Ellers har jeg ikke så vondt i dag som i går, så en skikkelig hestekur ser ut til å ha virket nok en gang. Men helt smertefri er jeg ikke, og nå har jeg ikke belastet benet i det hele tatt i dag, så vi får se hvordan det går.

Ellers har jeg havnet i media igjen i dag, denne gangen er det Data bloggen min som havnet på forsiden hos digi.no på grunn av en artikkel jeg skrev om Technet og deres kraftige reduksjon i antall lisenser for eksisterende kunder (og nye) med opptil 80% i reduksjon, og det uten å informere noen om det, inkludert deres egen support som ikke skjønte noe fra onsdag forrige uke til i går.

Her er innlegget hos digi.no:

Trykk på bildet for stor utgave