Tirsdag, sol og vår!

Ute skinner fortsatt solen fra så og si sky fri himmel, og temperaturen nå klokken 11.43 ligger på 12 grader i skyggen.

I går gjorde jeg ikke stort, så et par filmer og noen TV opptak, og gjorde noen oppdateringer og endringer på hjemmesidene mine.

Startet dagen i dag med å rydde skikkelig opp blant ledninger osv bak serverene mine, og fikk bort litt støv. I tillegg renset jeg CPU viften på serveren (og den var full av støv) og satt på ny kjølepasta. Fikk ned temperaturen på serveren med 10 grader. Ellers har jeg sett på noen TV opptak, og tatt livet med ro.

Har planer om å få vasket bilen i dag også, men får se om jeg gidder. Skulle vært en tur i Bøkeskogen også for å ta noen bilder av hvitveisen, men tror jeg utsetter det til i morgen, for i dag er jeg ikke fristet av å reise ut i det hele tatt. I morgen er jeg bedt på middag hos Janne og Celine, det var visst pannekaker som sto på menyen. Har gjort klar den ene bærbare pcen min som Janne skal få låne, siden hun ikke har noen pcen mer etter at Niklas flyttet ut. Jeg har jo ikke behov for to bærbare nå som jeg er ferdig med skolen.