Søndag, uken som forsvant…

I dag er det skiftende vær ute, solen har skint, det er overskyet og det har regnet i perioder. Akkurat nå skinner solen litt igjen. Temperaturen ligger nå på rundt 17 grader.

Ja denne uken her forsvant bare. Sist jeg skrev var jeg nede i Kristiansand på RVTS kurs. Kurset varte frem til fire tiden på tirsdagen, og etter det kjørte vi hjem.

På onsdagen var jeg på personalmøte på jobben frem til to. Etter det ble det noen TV opptak og et par filmer. På torsdagen var det sommeravslutning med FO Vestfold inne hos Anikken på Nøtterøy. Det ble jo skikkelig fint vær og vi satt ute i hagen, og det ble grilling med masse godt tilbehør. Jeg kjørte med Vidar og vi dro derfra ved ni tiden.

På fredagen var det opp tidlig og inn på styremøte i FO Vestfold. Også det hadde vi hjemme hos Anikken. Møtet varte fra 09.00 til 15.00. På agendaen sto stort sett oppgaver styret hadde fått etter rep.skapet vi hadde i Krakow, samt litt om lønnsoppgjøret som kom nå etter streiken. Det som er helt klart etter lønnsoppgjøret er at kommunene har tatt igjen Staten, og nå er det begynt å bli et stort gap mellom de to. I fjor var første gang de to krysset hverandre, før det har staten stort sett hatt den beste lønnen.

Så det er jo ikke noe bra tegn for oss som jobber i Staten. Det betyr jo både at vi går glipp av gode folk som har jobbet i kommunen, eller som kunne tenke seg å begynne i kommunen.

I går hadde jeg middagsgjester. Jeg hadde bedt mamma og Trond på en skikkelig biff middag, med Pampas kjøtt. Det er ytrefilet fra ungdyr som gresser på slettene i Sør Amerika. Så det måtte jo selvsagt prøves. Serverte det enkelt sammen med røstipoteter, rødvinsaus, stekt sjampinjong og stekte cherry tomater. Kjøttet hadde jeg marinert noen timer, og det ble bare helt perfekt stekt, fin og rosa inni. Og kjøttet var mørt nok det, selvsagt ikke like mørt som indrefilet, men ganske så mørt til å være ytrefilet.

Til forrett hadde jeg bare en enkel cæsarsalat og så hadde mamma tatt med jordbær og blåbær til dessert. Så det ble et kjempe godt måltid.

I dag sov jeg ganske lenge, skyldes nok at jeg ikke sovnet før ved tre tiden i natt. Så våknet faktisk ikke før rundt tolv. Etter det har jeg bare sett på film, og har ingen andre planer for dagen. I morgen har jeg fri også, siden jeg egentlig skulle ha jobbet denne helgen. Men jobber St. Hans helgen i stedet for. Så er det kveldsvakter både tirsdag og onsdag. Fri torsdag og en dagvakt på fredagen. Så tror nok denne uken kommer til å gå like raskt som den som var.