Søndag, Solplassen, bursdagsselskap…

I dag har det for det meste vært grått og overskyet og det har regnet i perioder. Max temperaturen har vært 16.1 grader. I det siste har det stort sett vært høst vær, men solen har skint et par dager.

Jeg har hatt fri i helgen. I går slappet jeg bare helt av, hodet trengte hvile og det var greit. Så noen TV opptak og et par filmer og det var det, ellers hørte jeg litt på musikk og slappet av.

I dag reiste jeg en tur ut på Solplassen ved tolv tiden. Rikke holdt på å bake et par kaker til bursdagsselskapet Andi skulle ha ved tre tiden. Han har jo bursdag midt i sesongen til Adnan og Rikke, så den blir ofte ikke feiret, eller feiret senere, slik som nå. Han hadde bedt inn gutta fra barnehagen, sammen med kusiner og fettere. Så det ble en del barn for å si det slik. Heldigvis kunne de ha det nede, så det var både god plass, og lettvint med mat til gjengen. Det ble pølser i brød og med pommesfrits. Så var det bløtekake og sjokoladekake som Rikke hadde bakt, og litt godt. Så det var full fart på gjengen hele tiden.

Pakker må til på en 5 års bursdag, og Andi fikk mye fint, og var strålende fornøyd med dagen. Men, han skulle selvsagt hatt et større selskap slik at han fikk flere pakker.

Therese og Vidar kom med barna også, så vi ble sittende på samme bord. Jeg kjente jo ikke de andre foreldrene. Og så skulle jeg passe litt på Ariana, slik at Rikke kunne holde på med selskapet, men Ariana er til tider veldig sta, så det var ikke så lett å få henne til å sitte med oss hele tiden. Selskapet sluttet ved fem tiden, og da ryddet vi kjapt opp alt som var av søppel, før vi gikk opp til Rikke. Adnan hadde dratt for å kjøre Ilir til Torp, så jeg så ikke noe mer til ham.

Therese, Vidar, Rikke og jeg ble sittende å prate om alt mulig, mens barna fikk herjet fra seg. Dro fra Solplassen ved åtte tiden, etter en veldig hyggelig dag med feiring av Andi.

Her er noen fÃ¥ bilder fra dagen, og resten finner du her….