Søndag, influensa…

I dag har det vært passe fint vær ute, solen har skint i perioder, og temperaturen har ligget på rundt 6 plussgrader.

Jeg begynte jo å bli bra fra influensaen i midten av uken. Helt frisk var jeg ikke, men det verste så ut til å være over. På torsdagen var jeg en tur ute på Solplassen der jeg spiste middag. De hadde jo vært syke i noen uker, men også der begynte de å bli friske. Men trolig fikk jeg noe nytt som ikke jeg hadde hatt til nå, for på lørdagen ble jeg helt slått ut igjen. Det verket i alle ledd, jeg hadde feber, og omgangssyken. Det var både bøtte og do som sto på planen. Lenge siden jeg har følt meg så dårlig.

Først nå i dag har jeg fått i meg litt fast føde igjen, og har kunnet sitte opp i stuen litt. Det var umulig i går. Men jeg er fortsatt ikke i form, og feberen herjer og generelt føler jeg meg skikkelig dårlig.

En ting er sikkert, og det er at jeg ikke kommer til å bruke de 170 kronene på influensavaksine som jeg har gjort de to siste årene. Den har jo tydeligvis ingen virkning.

Jeg får ikke kommet meg på jobb i morgen, og får satse på å bli så frisk som mulig før jeg drar dit igjen. Men nå må det jo gi seg snart også. I to uker har jeg hatt influensa nå, og det er vel det lengste jeg noen gang har hatt influensa.

Jeg har ikke gjort så mye spennende den siste tiden, med unntak av et besøk på Solplassen på torsdag, så har jeg holdt meg hjemme.