Søndag, grilling og spillekveld hos Bjørn og Stine

I går var det nok en fin sommerdag, med max temperatur over 23 grader. (samme er det i dag).

Jeg startet dagen ute i hagen der jeg fikk litt farge. Så ved fem tiden reiste jeg opp til Bjørn og Stine, der det ble grilling. Bjørn disker jo som vanlig opp med mye godt. Etter maten dro Bjørn, Kaja, Markus og jeg en tur opp til Ulfsbakk. De bor jo rett ved, så det var bare en liten gå tur. Der var vannet i alle fall 22 grader, og både barna og Bjørn badet. Jeg hadde ikke tatt med badetøy, så det ble ikke noe bading på meg. Men vannet var varmt nok til at jeg kunne ha badet der.

Kaja og Bjørn svømte helt ut til noen øyer i vannet, mens Markus holdt seg nær land, men han svømmer jo som en fisk.

Etter badingen ble det vafler til dessert, før vi tok en runde med det nye spillet jeg hadde kjøpt inn: Ticket to Ride. Stine ble også med, ikke det at jeg tror det blir en ny favoritt, men hun ble med i alle fall. Bjørn hadde en liten fordel, for han hadde spilt det noen ganger før. Det hadde ikke vi andre. Men det gikk greit å lære, likevel var det Bjørn som gikk av med seieren.

Se bildene fra i dag her (klikk her)