Skjærtorsdag…vÃ¥r…middag…

Ute skinner solen og det er rundt 13 grader ute. Det begynner å bli grønt på trærne og blomstene spirer rundt om kring.

Har jo fri om dagen og i går var jeg oppe hos Marcus og spilte poker. Vi var 10 stykker, og det var de vanlige folkene. Første runde bestemte de andre seg for å kjøre to bord med 5 stk hver, grunnet plassen, og det er jo ikke noen favorittposisjon for meg, og jeg gjorde det heller ikke noe bra. På runde to fikk vi alle, trangt og godt, rundt samme bord, men da gikk jeg på en skikkelig smell (egentlig bare en dårlig hånd) og gikk ut som nr to. Da var klokken halv ett, og jeg bestemte meg for å ta kvelden, siden det ville ta lang tid før en eventuell tredje runde.

Jeg våknet ved ni tiden i dag og etter frokosten så ble det en film, en film som går på kino her hjemme i Norge: World Invasion: Battle Los Angles. Hadde lest noen dårlige anmeldelser av filmen, men tenkte at dette er jo en film i min sjanger, og var veldig glad at jeg så den. For den var, etter min mening, nokså bra. Det skjedde ting hele tiden, og de hadde helt greie spesialeffekter, så historien var helt grei.

Ser den får 6.1 på IMDb.com, men jeg vil påstå at den er bedre enn filmer som har fått 7+, som jeg har sett i det siste. Så absolutt verdt å se. Den kommer til å havne i DVD samlingen min når den kommer ut.

Skal opp på Tagtvedt om en times tid, skal hente Trond på veien, og så er det middag oppe hos mamma.