SÃ¥ var «sommeren» over for denne gang…

Ja i dag skiftet været drastisk fra det fine sommerværet vi har hatt den siste uken. Temperaturen falt til godt under 20 på dagen, og var nede i 17.5 midt på dagen. Nå ved ni tiden er det under 12 grader ute og det blåser. Likevel viser ilarvik.net at max temperaturen i dag har vært 21 grader, men det må ha vært en kort periode. Det har også vært overskyet for det meste av dagen, med litt sol utpå ettermiddagen.

Værmeldingen for de neste dagene er ikke akkurat lovende, helt ned i ti grader som max temperatur sammen med regn:

Så det var veldig bra at jeg fikk benyttet meg av de siste fine dagene til å være ute på stranden på Solplassen. Og så er det bare vente på at sommervarmen kommer tilbake, mens man finner frem bukse og genser igjen etter en uke i shorts og pirquet.

Ellers har jeg vært på jobben i dag, og det er jobb hver dag denne uken. På søndag reiser jeg ned til Kristiansand der jeg skal bli frem til tirsdag. Så er det personal møte onsdagen, før jeg skal på styremøte og avslutning i FO Vestfold torsdagen og fredagen. Skulle så ha jobbet helg, men den er byttet bort til St.Hans helgen. Så de neste to ukene kommer til å fly avgårde.