Så ble det en liten strandhytte på Palolem Beach noen dager også :D

Som jeg skrev i går har jeg gått å drømt om en av de små strandhyttene nede på Palolem Beach siden jeg var der i fjor. Det var jo også det jeg begynte å kikke på før jeg valgte å reise med Apollo. Fant liksom ingen gode steder, for litt standard må jeg ha, til og med jeg ligger rett på stranden. Air Condition var et kriteria, bad med dusj og toalett ett annet kriteria (altså ikke felles, men eget), at det lå rett på stranden og at det var Palolem.

Tydeligvis hadde jeg ikke kikket nøye nok, for da jeg i dag kikket på Booking.com, fant jeg plutselig nøyaktig det jeg var ute etter. Stedet er Blue Cafe, og ligger faktisk rett ved Rock it Cafe som jeg også falt pladask for i fjor. Og flaks, de hadde en av de to hyttene de har helt nede ved standen, med direkte sjøutsikt, egen veranda, solstoler og som hadde A/C, dusj, toalett alt jeg ønsket meg. Og prisen, latterlig lav, ca 1800 kroner for tre netter. Så da reiser jeg dit på torsdagen den 26.mars og blir der til søndagen 29.mars.

Er det bra der, vet jeg at det blir dit jeg reiser neste gang jeg drar til India, en uke eller to, før jeg ev. drar til Pune og Heidi med familien.

Her er noen bilder av hytten jeg har leid, og bedre kan det vel ikke bli?

40130966

 

En hytte på hver side av selve restauranten. Hvilken side jeg får vet jeg ikke, men ellers er hyttene like. Samme med utsikten.

40130967 40130969 40130963 40130964 40130961 40130962

Ellers ser det ut som om resten av familien Nilsen og mamma skal prøve å få rom på samme hotell som meg. Mamma, Berit og Thor skal være barnevakt for barna en uke i Pune, og så reiser de kanskje ned til Goa fredag den 27.mars. Så kommer Heidi trolig ned på mandagen. Berit, Thor og mamma blir frem til onsdagen, da reiser til videre til Mumbai og så hjem til Norge. Da blir Heidi alene med barna frem til Sigurd kommer i helgen. Så da  passer det ekstra bra om de bor på samme hotell som meg, for da kan jeg jo hjelpe Heidi med barna og at vi finner på ting sammen. Jeg har allerede bestilt stor bil og sjåfør, så vi kan komme oss rundt, og for min del har jeg jo da hatt en uke på Palolem mer eller mindre, så ikke så nøye hvor vi havner da. Men Palolem var jo bra for barna også, for det var sykt langgrunnt der, og de trivdes på Rock it Cafe.