PÃ¥skeaften 2008 – Irsk aften hos Marcus

dsc_7759s.jpg

Ute skinner solen og det er kjempe vær ute. Men det blåser og temperaturen ligger på minus 3.5 grader nå klokken 11.17. Det har vært minus 6.8 grader nå på morgenen, så det er kaldt. Med vinden er den effektive kulden minus 9.1 grader akkurat nå.

Det har kommet en del snø og nå som det har blitt så kaldt som det er nå, blir den nok liggende noen dager. Det er bra jeg ikke har skiftet til sommerhjul enda, hadde egentlig planer om å bestille time uken som var, men fikk aldri rotet meg til det. Og det er jo like bra nå.

Ellers har jeg ingen spesielle planer for dager, bare slappe av og nyte fridagene mine. Neste uke blir det mye jobbing, og jeg skal jo ha mine tre første nattvakter.

Skriver nok mer senere i dag.

Oppdatering:

Skulle etter planen bare slappe av her hjemme i dag, men hos Marcus var det Irsk aften, og etter noen meldinger fra de andre ble det til at jeg dro utover, med en flaske Bacardi 8 og litt blandevann. De andre hadde holdt på siden halv tre tiden og var fine i farten da jeg kom klokken halv syv, men stemningen var bra. Utover kvelden ble det servert Irsk mat og vi hadde Irsk quiz. Maten var utrolig god, så det skal Marcus ha, for han hadde laget den selv fra grunnen av. Dro hjem ved halv tre tiden, for jeg kjente det var på tide å komme seg hjem. Under finner du noen få bilder fra kvelden:

img_4286s.jpg

img_4289s.jpg

img_4288s.jpg