Oppdatering fra 30 års laget

Etter middagen var vi på en liten tur opp til det beste utsiktspunktet på Malmøya der vi så på solnedgangen. Det er en utrolig utsikt der oppe og utrolig fint å se solnedgangen der. Og temperaturen holdt seg grei også, men så fort solen ble borte så sank temperaturen ned til 9 grader.

Tilbake på hytta ble det mer drekking på gutta, mens jeg tok det med ro, for hodet er ikke helt med meg i kveld. Startet jo dagen tidlig, og nå klokken elleve skulle jeg gjerne hatt gått til sengs, men slapper av litt, så får jeg se om jeg ikke går ut litt til etter litt. Det er jo liksom begrenset hvor jeg kan oppholde meg her på Malmøya. Er heldigvis ikke den første som har lagt seg, men likevel. Tatt litt medisin, så er det bare å vente å se om det går over. Av drikke med prosenter har det derfor kun blitt to glass vin, og to cider. Så har ikke tatt den helt ut for å si det slik.

Her er noen bilder fra turen, kommer til å legge ut en del bilder på mitt-fotoalbum.com i morgen når jeg kommer hjem.