Oppdatering #4 – India turen – Da er visumet på plass

I dag fikk jeg beskjed om at visum og passet mitt har blitt sendt fra ambassaden, så da har jeg det her innen et par dager tenker jeg. Så nå er alt helt på plass for India turen, som nå er 26 dager unna.

Har fått lånt med en stor koffert av Bjørn og Stine, så nå får jeg nok plass til både klær, og diverse mat/pålegg som Heidi, Sigurd og barna ønsker seg.

Ellers har jeg også fått tatt vaksinene jeg trenger til reisen. To sprøyter, pluss to doser av noe jeg skulle drikke. En gang i går og så noen dager før avreise.

Alt i alt har det gått med litt penger, men ikke allverdens. Selve flybillettene kostet 6.500 kroner, så endret jeg på dem, og da kom det på totalt ca 7.000 kroner. Så gikk det ca 900 kroner for Visum (+bensin/bom/parkering i Oslo), så har jeg betalt ca 1200 kroner for togbilletter, var opprinnelig 900 kroner, men så endret jeg jo avreisedatoen, og siden jeg hadde valgt minipris, så måtte jeg kjøpe en ny billett. Har valgt komfor vogn begge veier, liker å slippe å måtte finne meg plass osv. Greit med reservert sete.

Så kom vaksinene på 1.200 kroner. Men da har jeg jo betalt alt som skal betales, unntatt 1000 kroner for flybilletter til og fra Goa når vi reiser dit. De pengene skal jeg bruke på diverse matvarer til de nede i India, ting de savner fra Norge. Så alt i alt vil dette komme på ca 12.000 kroner.

Om jeg ikke tar helt av nede i India, bør det nok ikke gå så mye penger der nede. Blir vel mest til mat, og kanskje noe til transport. Satser på å holde budsjettet som er på 20.000

2014-09-11 12.42.02