Oppdatering #2 – India turen – leie av bil

Planlegger jo fortsatt turen, og har etter å ha søkt litt funnet ut at det å leie en bil med sjåfør ikke er så dumt. Da slipper jeg å bruke bilen og sjåføren til Heidi, og slipper å være avhengig av når barn skal hentes på skolen og Sigurd hentes på jobb osv.

Og skal jeg først kjøre rundt dere nede, blir det nok med en Chevrolet Tavera or Equivalent. Føler meg litt mer trygg da.

Prisene er jo latterlige lave for noe slikt:

punebil1

Om du gÃ¥r for den minste bilen, koster det deg ca 110 kroner for 8 timer/80 km med privatsjÃ¥før, som venter pÃ¥ deg mens du f.eks handler, ser pÃ¥ ting osv. For bilen jeg ønsker, koster det ca 220 kroner for samme tid. Skulle du trenge bilen litt lengre, koster det «hele» 14 kroner timen, og 1.5 kroner per KM.

Heidi fortalte at det kunne være vanskelig å ordne bil via de to selskapene jeg kikket på, når man ikke har Indisk bankkort og Indisk telefon.

Men jeg sendte e-post til dem begge nå i dag, og det største av dem svarte øyeblikkelig, og de godtok kontanter, og de trengte ikke noe Indisk telefon, bare et nummer de kunne ringe, samt at jeg kunne bestille via E-mail, med en dags varsel.