Onsdag, styremøte, Ã…rets første snø…

I dag våknet jeg til noen cm med ny snø og 6 minusgrader. Det har ikke kommet noe mer snø, men temperaturen har holdt seg lav.

Jeg som hadde håpet vi ikke skulle se noe snø før etter jul. Heldigvis kjøpte jeg nye såler til militærstøvlene mine, samt nye lisser i går. Og jeg pusset dem hele to ganger, og det fikk jeg jo bruk for i dag.

Jeg skulle inn til Nøtterøy i dag og hadde beregnet god tid på GPSen, men trafikken gikk ikke raskt akkurat så kom litt sent inn. Vi skulle ha styremøte i FO Vestfold, og denne gangen skulle vi ha det hjemme hos Anniken.

Det ble bakt og det ble servert hjemmelaget lunch, så vi kunne vel ikke ha det bedre. Og vi fikk gjort det vi skulle i dag, og det ble en veldig god dag.

Kjørte fra Nøtterøy 15.00 tiden. Her hjemme slappet jeg av litt før jeg reiste bort til Janne og Celine. Skulle hjelpe dem med å få tatt noen julebilder de skulle sende ut som julekort. Frode og hans barn kom også. Det tok ikke så lange tiden før vi fikk et fint bilde, så da ble de fornøyde,

Etter det hadde Janne laget i stand middag og vi satt og spiste god mat og pratet om litt av hvert. Er jo ikke sÃ¥ ofte jeg er der borte, sÃ¥ greit Ã¥ «catche» litt opp igjen.

Celine blir jo bare større og større for hver gang jeg ser henne,

Her er bilder fra dagen:

Ikke lett å få tre barn, to bikkjer og to voksne til å se på kameraet, alle skal smile, ingen skal lukke øyne etc. Men tror jeg fikk det til etter noen forsøk.