Onsdag, strandfri, sinnsykt varmt…

I dag har det vært en skikkelig sommerdag, og max temperaturen har vært på pene 27 grader. Og i dag hadde jeg strandfri, noe jeg til tider angret litt på.

Jeg sto opp sent i dag, og dro bort til Torp for å hente noen nye disker til backup (2 TB) på Netshop før jeg var en tur innom Aagem for å sjekke noe for Adnan. Etter det dro jeg til Ristorante Del Mare og Ilir, siden jeg skulle ta noen bilder, hente en meny og få litt info som jeg kan bruke på hjemmesidene jeg skal lage til dem. Spiste også lunch der, og Ilir spanderte maten på meg.

Her hjemme i Larvik var jeg en tur oppom AageM i Larvik for å se om de hadde det jeg så etter der, men det hadde de ikke og jeg reiste derfor hjem. Her slappet jeg av frem til halv åtte tiden, da jeg hentet Ardriana som skulle på jobb i restauranten og vi kjørte så bort til Sandefjord igjen. Denne gangen skulle jeg ta noen bilder mens det var flere folk der, og det fikk jeg gjort. Så nå skal jeg starte på arbeidet med å lage sidene.

Kom hjem igjen ved ni tiden, og etter det har jeg slappet av her hjemme i varmen. Nå halv ti er det fortsatt 21 grader ute, så blir nok en varm natt. Regner med at jeg drar ut til Solplassen igjen i morgen om været holder seg. Og det skal visst holde deg en uke til nå meldes det.

På lørdagen skal jeg på fest på Fram. Det er Terje og Janan som styrer med festen, og mange av gutta kommer. Det blir grilling og litt drikking regner jeg med. Ellers har jeg ingen andre planer for helgen eller den siste ferie uken min.