Onsdag, stille og rolig!

I dag har det vært skikkelig dritt vær. Det har regnet og blåst kraftig. Det har heldigvis bare regnet i perioder, men dårlig vær har det vært uansett.

Jeg har ikke gjort stort i dag. Sett på en film og noen opptak, ellers har jeg slappet helt av.

Har fått bekreftet at jeg skal opp på Skjerfheim igjen neste uke, men da bare en halv periode. Det blir fra torsdags morgen (23/8) til fredag 31/8 klokken fire. Så får vi se om det skjer noe uforutsett slik at jeg blir lengre. Håper på en full periode, men en halv går også bra.

Nå på fredag skal jeg på jobb intervju på LØFT i Tønsberg. Ellers har jeg også søkt på jobb på Skjerfheim nå, for det ble to ledige stillinger der oppe nå. Søknadsfristen var bare to uker, så innen midten av september burde jeg ha fått svar derfra.

Regner også med at jeg får svar på andre søknader i nær fremtid, nå som ferien er over.