Onsdag, spillekveld…

Det har vært strålende vær i dag og våren har virkelig kommet. Max temperaturen har vært 19 grader i dag, så faktisk nesten sommer temperatur.

Jeg har ikke gjort så mye på starten av dagen. Slappet av med en film: I skudd linjen med Clint Eastwood, og så har jeg holdt på med pc ting.

Ved halv syv tiden dro jeg ut til Stavern, og da først en kjapp tur innom Solplassen, siden jeg måtte gjøre en liten endring i hosts filen på pcen til Johnny, og så dro jeg videre til Bjørn Gunnar. Vi skulle ha en spille kveld, og i dag ble det spillet Smarte Penger. Vi hadde bare spilt det en gang før, og denne gangen tok det litt lengre tid enn første gang vi spilte det. Men ikke helt uten diskusjon..ikke alltid reglene er helt krystallklare og de kan derfor tolkes litt forskjellig. Men det ble meg som vant til slutt. Men det var ikke langt fra at BGV vant.

I morgen får jeg se hva jeg gjør. Er det fint vær drar jeg kanskje ut til Solplassen om de er hjemme. Ellers blir det en stille og rolig dag her hjemme.